Bygga om

– Luggude Bygg utför totalrenovering av hus, fasad och tak.

Luggude Bygg bygger om villor. Vi utför renovering, ombyggnad och tillbyggnad på befintliga hus.

Om du känner att huset har blivit för litet och det är dags att bygga ut, kontakta oss så vi undersöker vi möjligheterna tillsammans.

Vanligt förekommande uppdrag är:

  • Takrenovering
   Vi utför byte av tak på stora och små fastigheter, bland annat papptak, plåttak och takpannor. Vi lägger nytt tak, byter pannor och lägger ny papp. Om pannorna är i bra skick lägger vi tillbaka dessa efter ett byte av pappen. Tak går bra att byta året om. Om det är mycket regn och blåst kan ett tält över huset vara nödvändigt. Vi lagar läckande tak och renoverar fuktskador.
  • Totalrenovering
   Vi utför totalrenoveringar av villor.
  • Fasadrenovering
   Vi renoverar fasader i trä, puts och tegel. Vi utför byte av panel, byte av fasad, lagning av fasad och tilläggsisolering.
  • Tillbyggnader, garage och förråd
   Vi bygger ut villor. Vi bygger nya garage och förråd till befintliga hus.
  • Fönsterbyte och renovering av gamla fönster.
  • ATAB-trappan
   Vi är återförsäljare för ATAB-trappan i Agunnaryd. Vi både säljer och monterar trappor.

Samtliga uppdrag till privatpersoner utförs som totalentreprenad.

Vi lämnar fasta priser för att du ska veta vilken kostnad det blir.
Till vår hjälp använder vi oss av kalkylprogram med kvadratmeterpriser och löpmeterpriser men vi tar också hänsyn till ditt hus förutsättningar i form av skick och ålder. Vår offert är alltid specificerad så du vet vad du betalar för varje del.

Finansiering

När man bygger ett nytt hus eller gör en stor renovering av ett befintligt hus där banken hjälper till med finansieringen behövs ett byggnadskreditiv. Byggnadskreditiv innebär att banken lägger upp en kredit åt dig och sköter betalningen av dina fakturor till byggföretaget under byggtiden. När huset är klart och du har flyttat in så lägger banken om byggnadskreditivet till ett vanligt bolån. För kostnader och räntor för byggnadskreditiv och bolån kontakta banken.

Kontakta gärna din bank eller flera olika banker i tidigt skede för att undersöka dina möjligheter till finansiering av byggprojektet. Vanligen är det första steget ett godkänt lånelöfte innan en ansökan om byggnadskreditiv kan ske.

Oavsett om du har ett gammalt eller nyare hus, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Kontakta mig för en kostnadsfri offert

joakim

Joakim Wagland
Byggledare
0702-20 48 63
joakim.wagland@luggudebygg.se